VOOR IEDEREEN OP ZOEK NAAR BERGEN ENERGIE EN ULTIEME GEZONDHEID

”Ze Verklaarden Me Gek Toen Ik Ging Eten Zoals Men 100.000 Jaar Geleden Deed, Nu Doen Ze Het Zelf Ook”

… Hoe je binnen no-time lichaamsvet wegsmelt, gezondheidsproblemen oplost en bergen energie krijgt met het carnivoor dieet..

Carnivoor kickstart bundel

Wat is DE CARNIVOOR KICKSTART BUNDEL?

De Carnivoor Kickstart Bundel helpt binnen no-time lichaamsvet te verliezen, meer energie te krijgen en ultieme gezondheid te creëeren met het Carnivoor dieet.

Je leert in een paar simpele, korte video’s waarom het carnivoor dieet bijzonder effectief is in het verbranden van lichaamsvet, het krijgen van bergen energie, het verbeteren van de huid, het oplossen van gezondheidsproblemen en het verbeteren van algehele gezondheid.

Je ontdekt hoe dierlijke voeding ons mens heeft gemaakt, waarom het onze genen matcht en hoe het ervoor kan zorgen dat jij binnen de kortste tijd in de beste gezondheid van je leven verkeert.

Het carnivoor dieet focust op WAT je eet, niet op hoeveel je eet. Daarom kun je tijdens het carnivoor dieet zo veel eten als je wil en hoef je daardoor nooit honger te lijden.

Tijdens het programma leer je waarom je absoluut niet alleen maar vlees hoeft te eten en hoe je een gevarieerd, smaakvol en extreem voedzaam voedingspatroon kunt volgen.

Binnen enkele dagen tot weken schiet je energieniveau door het dak, zie je verschil in de spiegel en beginnen eventuele darmklachten, huidklachten of andere gezondheidsproblemen te verdwijnen.

 

Z

Verlies bergen lichaamsvet

Z
Maak een einde aan darmproblemen
Z
Krijg meer energie dan je nodig hebt
Z
Maak een einde aan huidproblemen
Z
Geen pijntjes en lichamelijke klachten meer
Z
Kom heerlijk in je vel te zitten
 

 

NU DIRECT VERKRIJGBAAR ALS DOWNLOAD
VANDAAG SLECHTS €67,-

NORMALE PRIJS €373,-

Je bespaart €306,-

Krijg direct toegang tot de Carnivoor Kickstart Bundel + alle bonussen voor slechts €67,-

↓DIRECT TOEGANG

 

 

Krijg binnen 2 minuten toegang.

 

DE CARNIVOOR KICKSTART BUNDEL is een verlossing
Voordat ik begon met het carnivoor dieet had ik veel moeite met mijn gezondheid. Ik was altijd vermoeid, had pijnlijke en slecht werkende darmen, zat niet altijd lekker in m’n vel en vet verbranden wilde me ook niet echt lukken.

Ondanks het feit dat ik iedere dag mijn calorieën telde, mijn eten afwoog en uren zwoegde in de sportschool had ik nooit het idee dat ik echt gezond was. Ik wist soms wel wat kilo’s te verliezen maar het echte resultaat waar ik al zo lang van droomde bleef uit. Ik deed gewoon wat ik overal kon lezen en wat iedereen deed, maar soms leek het alsof ik de enige was die hier problemen mee had.

Ik wist dat er een andere manier was. Daarom besloot ik ongeveer 3 jaar geleden me volledig te verdiepen in de wetenschap achter ultieme gezondheid, eten en afvallen.

Ik liep tegen een paar zeer gewaardeerde Amerikaanse doktoren aan die het carnivoor dieet gebruikten om tienduizenden mensen te helpen naar een slanker, fitter en gezonder lichaam.

Ik ontdekte al snel dat, naast de enorme vetverbrandende werking, het ook binnen no-time darmklachten, vermoeidheid, ”brain fog”, gewrichtsklachten en andere gezondheidsproblemen op kan lossen.

Ik stond (en sta nog steeds) zo versteld van de resultaten die ik zelf heb behaald, dat ik heb besloten het te delen met de rest van Nederland en België. Je kunt daarom tijdelijk toegang krijgen tot alles wat ik heb gedaan en geleerd d.m.v. het Carnivoor Healthh programma.

 

DIT IS WAT DIT KAN BETEKEN VOOR JOUW LICHAAM EN GEZONDHEID
Ik schat de kans groot dat je niet voor 100% tevreden bent over je eigen lichaam en gezondheid. Niet omdat ik dat ”leuk” vind, maar omdat dit voor bijna iedereen geldt.

Misschien wil je wat kilo’s kwijt, heb je last van je darmen, zit je niet altijd lekker in je vel, heb je last van andere gezondheidsproblemen of is je energie ver te zoeken.

Ik gok dat je, net als ik, al van alles hebt geprobeerd om het lichaam en de gezondheid van je dromen te realiseren. Misschien ben je al wel bij de dokter geweest en slik je ergens medicatie voor.

En ik gok ook dat alles wat je hebt geprobeerd diëten en strategieën waren waarbij je jezelf uithongerde met weinig energie, irritaties en weinig resultaat als gevolg.

Waarschijnlijk kijk jij jezelf hierop aan, denk je dat je geen discipline hebt of dat je gezondheidsproblemen niet meer op te lossen zijn.

Dat is zonde en compleet onnodig.

 

Het is Niet Jouw Fout, Je Krijgt De Verkeerde Informatie
Als je iets had gevonden dat werkt dan zou je dit nu niet lezen.

Het is niet voor niks dat afvallen en gezonder leven soms onmogelijk taken lijken.

En met jou zijn er nog tientallen miljoenen mensen die hetzelfde probleem ervaren.

Ik ben hier om je te vertellen dat het niet jouw fout is.

Je hoeft geen calorieën te tellen of ‘meer’ te bewegen en ‘minder’ te eten om af te vallen.

Het ligt niet aan je discipline of doorzettingsvermogen dat je geen resultaten behaalt.

En jij hoeft jezelf geen schuldgevoel aan te praten.

Je hebt de verkeerde informatie gekregen van de verkeerde instanties en foutieve onderzoeken.

Daardoor ben je in een strijd beland die soms onmogelijk lijkt om te winnen.

Een gevecht tegen miljoenen jaren evolutie. Tegen je eigen lichaam.

Je kunt het hardste van iedereen naar het Westen rennen om de zon op te zien komen…

De kans is klein dat je daar een mooie zonsopkomst gaat zien.

Het enige wat je hoeft te weten is hoe jij jouw hormoonhuishouding weer op orde krijgt, hoe je jouw lichaam vet laat verbranden voor energie en hoe je het de tijd en energie geeft om ontstekingen op te ruimen.

Het carnivoor dieet gaat dit gegarandeerd voor je doen.

 

DIT IS ALLES WAT JE KRIJGT
carnivoor dieet video training

Tijdens het programma ontdek je hoe het Carnivoor Dieet precies werkt en waarom het zo bijzonder effectief is. In simpele, korte video’s leer je precies hoe jij zelf met het Carnivoor dieet kunt starten, waar je op moet letten en wat je kunt verwachten. Je krijgt alle benodigde tips en inzichten zodat je geen fouten maakt en/of tegen obstakels aanloopt en je binnen no-time verbluffende resultaten kunt behalen. Je kunt alle video’s bekijken waar en wanneer je wil via onze eigen app op je telefoon.

Carnivoor dieet stappenplan

Online shops voor de beste carnivoor voedingsmiddelen

Een uitgebreid overzicht met webshops waar je de beste carnivoor voedingsmiddelen kunt krijgen tegen de beste prijs. De kwaliteit van je eten is van essentieel belang, deze shops gaan je daar gegarandeerd bij helpen! De lijst is samengesteld d.m.v. 3 jaar ervaring.

Carnivoor dieet stappenplan

7 Tips voor een betaalbaar carnivoor dieet

Het carnivoor dieet kan duur zijn, maar je kunt het zo duur maken als je zelf wil! Met deze 7 kinderlijk eenvoudige, praktische tips kun je erg veel geld besparen en het carnivoor dieet toch volledig implementeren in je eigen leven. Dit is een ”must have” als je gaat starten met het carnivoor dieet.

Carnivoor dieet stappenplan

Carnivoor Dieet In 3 Stappen Plan

Een carnivoor stappenplan waarin je precies kunt lezen waar je op moet letten, wat je mag eten en je leert precies wat je kunt verwachten. Zo ben je goed voorbereid, houd je het veel makkelijker vol en kun je zonder obstakels starten met het carnivoor dieet

Carnivoor dieet stappenplan

3 Carnivoor Receptenboeken

Ontvang 3 carnivoor receptenboeken met overheerlijke desserts, uitgebreide lunch en diners recepten en snelle en makkelijker tussendoortjes. Zo hoef je nooit te twijfelen over wat je het beste kunt eten en kun je blijven variëren

Carnivoor dieet stappenplan

30 Carnivoor recepten in onze app

Krijg ook nog toegang tot 30 overheerlijke en uitgebreide carnivoor recepten in onze app. Doe inspiratie op en voorzie je lichaam van de voedingsstoffen die het nodig heeft om optimaal te functioneren.

 

 

↓VANDAAG MET 2 EXTRA BONUSSEN↓

Het programma ''Koude Therapie''

WIn dit programma leer je in een praktische vorm hoe en waarom een koude douche dagelijks je vetverbranding kan versnellen, je lichaam om leert gaan met stress en een positieve invloed heeft op je hart en bloedvaten. Dit is de eenvoudigste en snelste weg naar meer energie en een betere gezondheid. ”A cold shower a day keeps the doctor away”.

Intermittent Fasting Masterclass

Als tweede gratis bonus krijg je de Intermittent Fasting masterclass helemaal cadeau. In dit programma leer je alle ins en outs m.b.t. Intermittent Fasting en je ontdekt precies hoe dit in combinatie met het carnivoor dieet EXTRA effectief is.

VANDAAG VOOR SLECHTS €67,-

NORMALE PRIJS €373,-

Je bespaart €306,-

Krijg toegang tot de Carnivoor Kickstart Bundel inclusief gratis bonussen  voor slechts €67,-

↓DIRECT TE DOWNLOADEN

 

 

De Laatste Methode Die Je Ooit Nodig Hebt Om Vet Te Verbranden En Je Gezondheid Te Verbeteren

Carnivoor Healthh zorgt dat je vlekkeloos en snel over kunt schakelen naar het carnivoor dieet, zodat je niet dezelfde fouten maakt en tegen dezelfde obstakels aanloopt als ik en je RAZENDSNEL verbluffende resultaten kunt gaan behalen.

 

Carnivoor kickstart bundel

Dit Is ALLES Wat Je Krijgt Voor Slechts €67,-

carnivoor dieet video training

Carnivoor Healthh Programma

Tijdens het programma ontdek je hoe het Carnivoor Dieet precies werkt en waarom het zo bijzonder effectief is. In simpele, korte video’s leer je precies hoe jij zelf met het Carnivoor dieet kunt starten, waar je op moet letten en wat je kunt verwachten. Je krijgt alle benodigde tips en inzichten zodat je geen fouten maakt en/of tegen obstakels aanloopt en je binnen no-time verbluffende resultaten kunt behalen. Je kunt alle video’s bekijken waar en wanneer je wil via onze eigen app op je telefoon.

Normale prijs: €97

Carnivoor dieet stappenplan

Online shops voor de beste carnivoor voedingsmiddelen

Een uitgebreid overzicht met webshops waar je de beste carnivoor voedingsmiddelen kunt krijgen tegen de beste prijs. De kwaliteit van je eten is van essentieel belang, deze shops gaan je daar gegarandeerd bij helpen! De lijst is samengesteld d.m.v. 3 jaar ervaring.

Normale prijs: €10

Carnivoor dieet stappenplan

Carnivoor Dieet In 3 Stappen Plan

Een carnivoor stappenplan waarin je precies kunt lezen waar je op moet letten, wat je mag eten en hoe je voor jezelf kunt bepalen wat je allemaal kunt eten en je leert precies wat je kunt verwachten. Zo ben je goed voorbereid, houd je het veel makkelijker vol en kun je zonder obstakels starten met het carnivoor dieet

Normale prijs: €10

Carnivoor dieet stappenplan

7 Tips voor een Betaalbaar Carnivoor Dieet

Het carnivoor dieet kan duur zijn, maar je kunt het zo duur maken als je zelf wil! Met deze 7 kinderlijk eenvoudige, praktische tips kun je erg veel geld besparen en het carnivoor dieet toch volledig implementeren in je eigen leven. Dit is een ”must have” als je gaat starten met het carnivoor dieet.

Normale prijs: €10

Carnivoor dieet stappenplan

3 Carnivoor receptenboeken

Ontvang 3 carnivoor receptenboeken met overheerlijke desserts, uitgebreide lunch en diners recepten en snelle en makkelijker tussendoortjes. Zo hoef je nooit te twijfelen over wat je het beste kunt eten en kun je blijven variëren

Normale prijs: €27

Carnivoor dieet stappenplan

30 Carnivoor recepten in onze app

Krijg ook nog toegang tot 30 overheerlijke en uitgebreide carnivoor recepten in onze app. Doe inspiratie op en voorzie je lichaam van de voedingsstoffen die het nodig heeft om optimaal te functioneren.

Normale prijs: €27

+ 2 TIJDELIJKE GRATIS BONUSSEN

Het programma ''Koude Therapie''

In dit programma leer je in een praktische vorm hoe en waarom een koude douche dagelijks je vetverbranding kan versnellen, je lichaam om leert gaan met stress en een positieve invloed heeft op je hart en bloedvaten. Dit is de eenvoudigste en snelste weg naar meer energie en een betere gezondheid. ”A cold shower a day keeps the doctor away”.

Normale prijs: €97

De Intermittent Fasting Masterclass

Als tweede gratis bonus krijg je de Intermittent Fasting masterclass helemaal cadeau. In dit programma leer je alle ins en outs m.b.t. Intermittent Fasting en je ontdekt precies hoe dit in combinatie met het carnivoor dieet EXTRA effectief is.

Normale prijs: €97

Dit Is Wat Ik Zou Doen Als Ik Mezelf ”Terug-In-De-Tijd” Advies Mocht Geven Om Een Lange, Pijnlijke en Hopeloze Zoektocht Te Verkorten Door Het Populaire Dieetadvies Te Negeren, En Mijn Gezondheid Compleet Anders Aan Te Pakken

Dit is iets nieuws, iets anders, iets wetenschappelijk bewezen maar slechts bekend bij een kleine groep mensen en gaat lijnrecht in tegen wat ”iedereen” zegt – Lees hieronder het verhaal…

 

Van: De laptop van Noud in zijn kantoor aan huis

Re: Hoe jij met het carnivoor dieet overtollig lichaamsvet wegsmelt, bergen energie krijgt en je gezondheid upgrade op ieder mogelijk gebied

Beste (toekomstige) carnivoor,

Het zal je niet verrassen dat de ”methode” die ik onthul in de Carnivoor Kickstart Bundel veel heeft veranderd voor mij.

Naast dat ik extreem makkelijk vet verbrand (eigenlijk zonder echt iets te hoeven doen)…

Is mijn gezondheid beter dan ooit…

Ben ik fitter dan ooit…

En nog beter…

 

Ik Voel Me Geweldig En Heb De Hele Dag Energie Voor Tien

… En zoals je dadelijk kunt lezen is dit één van de beste keuzes geweest die ik in mijn leven heb gemaakt.

En het allerbeste?

 

Ik Tel Nooit Calorieën, Ik Eet Zo Veel Ik Wil & Het Voelt Niet Eens Als Een ‘Dieet’

Dit zorgt ervoor dat het makkelijk vol te houden is, dat resultaat snel komt en dat ik verbaasde blikken krijg van mensen die me vragen hoe ik zo veel af ben gevallen en ik zo makkelijk een gezond lichaamsgewicht behoud.

(…Zeker als ze eenmaal zien hoeveel ik eet…)

Maar eigenlijk was afvallen niet eens echt mijn hoofddoel.

De gezondheidsvoordelen die om de hoek kwamen kijken zijn me nog veel meer waard.

Ik heb nooit meer last van inkakkers…

Darmproblemen en een opgeblazen gevoel zijn verleden tijd…

Ik ben scherp en heb de hele dag door de juiste focus..

Pijntjes en lichamelijke kwaaltjes zijn verdwenen…

En de laatste keer dat ik ziek was kan ik me niet eens herinneren.

Kortom, mijn lichaam functioneert vele malen beter en mijn gezondheid is extreem goed.

De informatie die ik hier met je deel…

 

Is Voor Iedereen De Meest Effectieve En Natuurlijke Manier om Te Werken Aan Een Betere Gezondheid

Ben je sceptisch?

Dat is alleen maar goed…

Je ziet door de bomen het bos niet meer als het gaat om afvallen, diëten en gezond leven.

Je komt bijna dagelijks nieuwe dingen tegen en ze beloven je allemaal gouden bergen.

En daarbij…

Vlees eten (en vet eten) wordt al jaren lang in een kwaad daglicht gezet door de ”gezondheidsindustrie”.

Het zou slecht zijn voor onze gezondheid…

Het zorgt voor overgewicht…

Het zou kanker veroorzaken…

Het is slecht voor je Cholesterol…

En het zou de natuur om zeep helpen…

 

Maar Deze Zorgwekkende Cijfers Laten Iets Heel Anders Zien…

In de afgelopen 20 jaar heeft het veganistische dieet aan terrein gewonnen.

Volgens het CBS is in 2020 1 op de 3 mensen minder vlees gaan eten…

De gezondheidscijfers gaan echter hard de verkeerde kant in…

Jaarlijks sterven er ruim 10miljoen mensen aan kanker. 20miljoen mensen aan hart- en vaatziekten.

50miljoen mensen lijden onder Alzheimer.

En schrik niet. Meer dan 500miljoen mensen hebben Diabetes. Een half miljard!

In Nederland doen we hier net zo goed aan mee.

MEER DAN 50% van de Nederlanders boven de 18 jaar heeft overgewicht.

Als dat nog niet genoeg is…

1,1 miljoen Nederlanders hebben Diabetes (1 op de 15).

Daarbij nog eens 1,1 miljoen mensen met pre-diabetes (voorstadium van Diabetes).

En 52.000 Nederlanders krijgen jaarlijks te horen dat ze Diabetes hebben. Dat zijn 1000 mensen per week, 150 per dag,

ANGSTAANJAGEND.

Al deze ziektes en aandoeningen zijn een direct of indirect gevolg van een verkeerde leefstijl.

Dit zijn niet mijn woorden, maar die van het CBS.

 

Dit Is Wat Mensen Miljoenen Jaren Lang Hebben Gegeten

Mensen leven al ruim 350 duizend jaar op deze planeet en mensachtigen al ruim 4,5 miljoen jaar.

In al deze jaren hebben zij voor ruim 80% geleefd op energie en voedingsstoffen afkomstig uit dierlijke producten.

Dit was veruit het meest voedzame en energierijke eten dat zij konden krijgen (en vandaag de dag nog steeds)…

We bestaan uit vlees en vet en we aten voornamelijk vlees en vet.

Onze hersenen bestaan voor 80% uit vet…

Iedere cel in ons lichaam bestaat uit vet…

Onze geslachtshormonen bestaan uit vet…

Vitaminen worden opgenomen door vet…

De lijst is eindeloos.

 

Je Wil Natuurlijk Bewijs Dat Het Carnivoor Dieet Werkt

Je wilt bewijs dat het werkt voor mij.

Je wilt bewijs dat het werkt voor anderen.

Maar het allerbelangrijkste is dat je bewijs wil dat het ook gaat werken voor jou.

 

Maar, lees eerst even de kleine lettertjes (die ik niet verstop):

Ik heb zelf vele methodes uitgeprobeerd, ik heb honderden uren gestudeerd en heb jaren gezocht naar de de manier om ultieme gezondheid te garanderen en een fit, slank en sterk lichaam te creëeren.

En daar heb ik één hele belangrijk les uitgehaald…

Iedere ‘how to informatie’ die je koopt werkt alleen als je 100% inzet toont en actie onderneemt.

Als je dat niet wilt of kunt accepteren dan koop het Carnivoor Healthh programma aub NIET.

Wil je wel graag actie ondernemen? Dan lees verder hoe dit jouw lichaam en gezondheid kan transformeren.

 

Ik Gebruik Een Compleet Andere Methode Dan ”Normaal” Waarover Je Op Deze Pagina Kunt Lezen

Er zijn wereldwijd steeds meer artsen en zeer gewaardeerde professoren die het Carnivoor Dieet aanraden voor een gezond, slank en sterk lichaam.

Duizenden mensen in Nederland en België profiteren al van een extreem hoge vetverbranding via deze natuurlijke en makkelijke methode…

… Terwijl ze ook nog eens veel tijd en moeite besparen, niet de hele dag bezig zijn met eten en de strijd tegen honger en ”snaaimomenten” hebben gewonnen.

En het beste van alles is dat hun gezondheid naar een ‘next level’ gaat, ze bergen energie krijgen en letterlijk levensjaren terugwinnen.

Ik Ben Niet De Enige… Dit Heeft Het Voor Anderen Gedaan…

(Ik heb vanwege privacy de namen wazig gemaakt)

Mensen behalen al resultaat in slechts enkele dagen tot weken…

Ze vallen gemakkelijk vele kilo’s af…

Lichamelijke kwaaltjes verdwijnen…

En iedereen geeft aan veel meer energie te krijgen.

De reden dat deze methode zo goed werkt is…

Omdat Deze Manier Van Eten Onze Genen Matcht, Ontstekingen Uitdooft En Zorgt Dat Het Lichaam Voornamelijk Vet Gebruikt Als Brandstof

Je kunt er zeker van zijn dat Carnivoor Healthh anders is dan je ooit heb gehoord of gezien…

… Dit is iets compleet anders, want…

Χ Bij ons ligt de focus niet op het tellen van calorieën of punten
Χ Bij ons ligt de focus niet op ‘minder eten & meer Bewegen’
Χ Wij eten niet zes keer per dag om onze verbranding ‘op gang’ te houden (gelukkig maar)
Χ Bij ons hoef je je niet schuldig te voelen voor een feestje of etentje in het weekend
Χ Wij focussen ons niets eens op calorieën of op ‘hoeveel’ we eten
Wij focussen ons alleen maar op het eten van energierijke, voedzame voeding die bergen energie geeft en zorgt dat het lichaam voornamelijk vet verbrandt als brandstof
Zoals ik al zei…

Dit is een nieuwe aanpak en het heeft de kracht om je gezondheid en je hele leven compleet te veranderen.

Ik kan het beamen…

Want dat heeft het voor mij ook gedaan.

Toen ik steeds dieper in het carnivoor dieet dook kon ik stoppen met al de kunstmatige onzin en kon ik eindelijk op een makkelijk en natuurlijke manier sterk, fit en gezond worden.

Χ Ik stopte met calorieën tellen en heb ze zelfs volledig verbannen uit mijn leven
Χ Ik stopte met ‘minder eten’ en mezelf uithongeren om af te vallen en vet te verbranden
Χ Ik stopte met 6 keer per dag eten en de constante gedachten over de volgende maaltijd
Χ Ik stopte met dagelijkse ”power naps” omdat ik mijn ogen niet open kon houden van vermoeidheid
Χ Ik stopte met me schuldig voelen als ik een feestje of etentje had en een keer ‘uit de bocht vloog’
Het heeft voor mij alles makkelijker gemaakt en ik heb een hele andere kijk gekregen op eten en gezond leven.

Zo Ziet Afvallen En Gezond Leven Er Voor De Meeste Mensen Uit

Uit ervaring en veel gesprekken met klanten en mensen om me heen weet ik dat afvallen en gezond leven vaak een enorme opgave is.

Het is niet voor niks dat 95% van de ‘afvallers’ hun verloren gewicht binnen 3 jaar weer terug krijgt.

Het lijkt een soort oneindige strijd tegen de kilo’s.

Zo ziet het er in 9 van de 10 gevallen uit (zo is het voor mij ook lange tijd gegaan)

En ik weet zeker dat als je ooit eerder hebt geprobeerd om af te vallen en/of je gezondheid te verbeteren dat jij je hierin kunt vinden…

 

Stap 1: je merkt te veel lichaamsvet en weinig energie op en wil dit graag veranderen – je besluit op dieet te gaan
Stap 2: Je volgt een dieet dat is gebaseerd op ‘minder calorieën eten’
Stap 3: Je krijgt te weinig voedingsstoffen binnen waardoor je lichaam schreeuwt om eten
Stap 4: Je hebt weinig energie, je raakt geïrriteerd, je hebt honger en kunt alleen maar aan eten denken
Stap 5: Je zet een paar dagen / weken door op wilskracht
Stap 6: Je zondigt één keer… nog een keer… en eet vervolgens alles wat los en vast zit
Stap 7: Je verliest niet (snel) genoeg gewicht, je zegt dat het niet werkt, je gooit de handdoek in de ring en wordt zwaarder dan toen je startte
Stap 8: Je gaat toch nog een poging wagen – een aantal maanden later begin je weer met een nieuw dieet
Je kunt vervolgens jezelf de schuld geven…

Denken dat je niet genoeg doorzettingsvermogen en discipline hebt…

Of dat afvallen en gezond leven simpelweg niet voor jou is weggelegd…

Maar dat is veel te kort door de bocht.

Ook jij kunt makkelijk afvallen…

Ook jij kunt makkelijk veel meer energie krijgen en je beter voelen…

En ook jij kunt veel lichamelijke klachten binnen no-time oplossen.

Maar je hebt wel de juiste strategieën en inzichten nodig.

Anders blijft de hierboven beschreven strijd altijd voortduren.

En dat is niet wat ik wens voor jou.

Ik heb de juiste strategieën en inzichten gevonden…

En ben uit dit eindeloze gevecht weten te ontsnappen.

Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest om alles wat je moet weten om vlekkeloos te starten in eenvoudige ”kickstart” te bundelen.

Zodat ook anderen hier gebruik van kunnen maken en op een snelle en simpele manier kunnen starten met het carnivoor dieet, zonder fouten te maken en tegen obstakels te lopen.

Ik heb het ”De Carnivoor Kickstart Bundel” genoemd en jij kunt er binnen 2 minuten mee beginnen.

 

Carnivoor kickstart bundel

Vandaag slechts €67,-

Normale prijs €373,-

Je bespaart €306,- (84% korting)

↓DIRECT AAN DE SLAG↓

Ik Zal Mezelf Even Voorstellen En Uitleggen Hoe Dit Tot Stand Is Gekomen

Noud van der Vloet
Mijn naam is Noud van der Vloet, eigenaar van leefdoelgericht.nl.

Zo’n 3 jaar geleden besloot ik het helemaal anders te gaan doen.

Ik volgde de hedendaagse voedingsrichtlijnen en deed wat ik overal kon lezen.

Ik telde calorieën…

Ik at ‘netjes’ 6 maaltijden per dag om mijn verbranding aan de gang te houden…(soms zelfs vaker)

Ik kreeg genoeg groenten en fruit binnen…

En ik probeerde lichaamsvet te verbranden door extra veel te bewegen en te sporten.

 

Maar ondanks het idee dat ik ‘gezond’ bezig was voelde ik me alles behalve gezond en fit.

Ik was altijd vermoeid…

Ik had de hele dag last van inkakkers…

Veel last van mijn darmen en altijd een opgeblazen gevoel…

En vet verbranden wilde me ook niet echt lukken.

Ik probeerde het voor mezelf te verstoppen omdat ik er van overtuigd was dat ik gezond leefde.

Er kwam zelfs een periode dat ik me druk maakte om mijn gezondheid.

Want tja, als je doet wat je overal kunt lezen en je voelt je toch altijd vermoeid en ellendig…

Wat is er dan aan de hand met mijn gezondheid?

 

Op Deze Manier Wilde Het Me Maar Niet Lukken Om Vet Te Verbranden En Meer Energie Te Krijgen

Ik was fanatiek sportschool bezoeker en groeide in een paar jaar uit tot een grote sterke gast van 105+ kilo.

Naast de enorme spiermassa die ik was aangekomen was een groot deel ook lichaamsvet.

En dat vindt natuurlijk niemand leuk…

Om dit te verliezen ging ik minder eten en probeerde ik extra veel te bewegen.

Ik verloor wel wat kilo’s maar daar hield het ook al snel bij op.

Ik had constant honger…

Kon alleen maar aan eten denken…

Had veel minder energie…

En merkte dat ik minder goed in mijn vel zat.

In de weekenden corrigeerde ik mijn ‘minder eten’ strategie vaak door alles te eten wat los en vast zat.

De drang naar lekker eten was gewoon niet te weerhouden en het won bijna iedere keer van mijn wilskracht.

Het resultaat waar ik van droomde kwam er natuurlijk niet.

Ik begon aan mezelf te twijfelen en gaf mezelf de schuld. Afvallen leek voor mij gewoon niet weggelegd.

Ik hield gewoon te veel van lekker eten…

Tegelijk keek ik iedere ochtend in de spiegel met een ontevreden gevoel. Ik wilde het zo graag maar de strijd bleef voortduren.

Ik kon niet meer tegen die vermoeidheid….

Ik wilde meer energie en me goed voelen….

En ik wilde het overtollige vet wegsmelten zodat ik tevreden in de spiegel kon kijken.

 

Nu Verkeer Ik In Extreem Goede Gezondheid En Ben Ik Fitter, Slanker En Energieker Dan ooit

Ik was vastberaden en had een droom die ik wilde bereiken.

Ik wilde me gezond voelen…

Fit en veel energie…

En ik wilde tevreden zijn wanneer ik in de spiegel keek.

Ik snakte naar het resultaat waar ik al zo lang hard voor werkte.

Het is nu iets meer dan drie jaar geleden dat ik in aanraking kwam met het carnivoor dieet.

Hoe verder ik me erin verdiepte des te duidelijker het voor mij werd waarom ik me zo belabberd voelde en waarom het me niet lukte om vet te verbranden.

Ik las verhalen van ‘gebruikers’ en luisterde naar zeer gewaardeerde doktoren en wetenschappers die deze manier van eten adviseren.

De verhalen die ik hoorde en las omschreven de situatie waar ik op dat moment in zat tot in detail.

Ik ontdekte de simpele reden waarom ik zo vermoeid was.

Waarom ik moeite had met vet verbranden…

Waarom ik last had van mijn darmen…

Waarom ik altijd honger had en alleen maar aan eten kon denken…

En waarom ik het altijd verloor van onbedwingbare vreetbuien.

Ik leerde waarom het absoluut niet nodig is om ‘minder calorieën’ te eten als je af wil vallen.

Ik las over het feit dat calorieën er niet toe doen en dat het compleet nutteloos is om calorieën te tellen en geobsedeerd bezig te zijn met hoeveel calorieën je binnen krijgt.

En uit de resultaten die ik behaalde bleek dat het veel meer gaat om WAT en WANNEER je eet dan om hoeveel je eet.

 

Je Wordt Verlost Van De Eindeloze Strijd Tegen De Kilo’s, Weinig Energie En Andere Lichamelijke Problemen – Je Voelt Je ”Super Human”

En stel je eens voor wat je met al die energie en vrijheid kunt doen. Je kunt er weer op uit en dromen waarmaken die je al lange tijd koestert.

Je kunt leven en eten in vrijheid, hoeft jezelf nooit meer uit te hongeren en kunt genieten van veel, voedzaam en smaakvol eten.

Laat me je een vraag stellen…

Op hoeveel verschillende manieren heb jij de afgelopen jaren geprobeerd om af te vallen en je fysieke doelen te behalen?

Ben je minder gaan eten en meer gaan bewegen?

Ben je calorieën gaan tellen?

Sonja Bakker?

Koolhydraatarm dieet?

Vegan / Vegetarisch

Of ben je bij Weight Watchers geweest?

Ik ga je iets verklappen dat je misschien niet zo leuk vindt.

Klaar voor? Komt ie:

Ik ben eigenlijk gek om dit te onthullen. Want net als in de medische wereld is het in de ”gezondheidsindustrie” nooit de bedoeling om je echt te helpen.

Medicijnen helpen tegen symptomen, maar het echte probleem zit veel dieper. Medicijnen pakken nooit de oorzaak aan.

Daarom blijven mensen de medicijnen jarenlang kopen. En dat is big business.

In de wereld van afvallen en gezond leven is dat hetzelfde. Andere ”guru’s” en coaches verdienen bakken met geld door jou (onbewust) het verkeerde te leren.

Zodat je nieuwe diëten en afslank producten blijft kopen. Aan een gezond mens valt ten slotte geen geld te verdienen.

Ben je er klaar voor?

 

Carnivoor kickstart bundel

Vandaag slechts €67,-

Normale prijs €373,-

Je bespaart €306,- (84% korting)

↓DIRECT AAN DE SLAG↓

Dit Is De #1 Leugen Waardoor ”Diëters” Constant De Fout In Gaan En Geen Resultaat Behalen

Overgewicht en overtollig lichaamsvet zijn er niet zomaar.

Er wordt je verteld dat dit komt omdat je ‘te veel’ eet en ‘te weinig’ beweegt. Je krijgt meer calorieën binnen dan dat je verbrandt.

Klinkt bekend?

Deze formule maakt het mogelijk om een klassiek blikje cola van 330ml dat 139 calorieën bevat, gezonder te verklaren dan een vers stuk vlees dat 200kcal bevat.

Je hoeft geen genie te zijn om te beseffen dat een met suiker gevuld en extreem bewerkt blikje cola slechter voor je is dan een vers stuk vlees.

Door calorieën centraal te zetten in ons dieet wordt er compleet voorbij gelopen aan het feit dat niet alle calorieën hetzelfde zijn en dat je lichaam niet op iedere calorie hetzelfde reageert.

Calorieën worden belangrijker gemaakt dan de kwaliteit van ons eten. En dat is een groot probleem.

Volgens deze formule zijn overgewicht en Obesitas ‘calorie aandoeningen’. Maar niets ligt verder van de waarheid.

Overtollig lichaamsvet en Obesitas zijn hormonale aandoeningen. Het zijn directe gevolgen van een hormonale disbalans in je lichaam.

Dat heeft maar weinig te maken met ‘te veel’ eten.

Daarnaast is de Obesitas en Diabetes epidemie begonnen aan het einde van de jaren ’70. Wat denk jij… heeft de hele wereld toen ‘ineens’ besloten om meer te gaan eten?

 

Dit Is Waarom Jij Weinig Energie En Andere Lichamelijke Klachten Hebt…

De extreem bewerkte voeding die de meeste mensen eten zorgt voor eindeloos veel ontstekingen in het lichaam.

Ontstekingen worden snel opgeruimd door het lichaam…

Maar het wordt pas echt een probleem als er constante laaggradige ontstekingen aanwezig zijn.

Zolang je de oorzaak niet oplost (extreem bewerkt eten)…

Zullen ontstekingen aanwezig blijven.

Deze kunnen na verloop van tijd op IEDERE plek in je lichaam voor problemen zorgen.

De één krijgt darmproblemen door constante ontstekingen in de darmen…

De ander krijgt gewichtsproblemen…

Sommigen krijgen schildklierproblemen…

Anderen hebben last van ”brain fog”…

En bijna IEDEREEN heeft last van vermoeidheid.

Waar het probleem bij jou ook zit…

Ik kan je garanderen dat het wordt veroorzaakt door laaggradige ontstekingen.

Planten Willen NIET Dat Je Ze Eet…

Planten leven al 450 miljoen jaar op deze wereld (veel langer dan wij).

JA! Planten zijn levende wezens…

Uiteindelijk is het enige doel van levende wezens voortplanten en genen doorgeven aan de volgende generatie.

En dit kan NIET als ze worden opgegeten door roofdieren en/of insecten.

Maar planten kunnen niet wegrennen…

En daarom hebben ze door de evolutie heen allerlei beschermingsmechanismen ontwikkeld.

En planten beschermen zich voornamelijk met gifstoffen.

Deze gifstoffen eet je, komen in je lichaam terecht en hebben daar vrijspel om voor allerlei problemen te zorgen.

Ontstekingen in de darmen…

Een lekkende darmwand…

En voorkomen dat essentiële voedingsstoffen kunnen worden opgenomen.

Ja… planten zijn slimmer dan we denken.

En soms is het beter ze volledig te vermijden.

Want, al geldt het niet voor iedereen…

Veel mensen zijn gevoelig voor de gifstoffen van planten.

 

Met Carnivoor Healthh Herstelt Je Lichaam Van Ontstekingen, Verbrand Je Makkelijk Lichaamsvet En Krijg Je Meer Energie Dan je Nodig hebt

Je lichaam kan alleen ”presteren” als het de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en als schadelijke stoffen buiten blijven.

Alles werkt dan beter…

Je herstel beter na het sporten…

Je krijgt enorme mentale helderheid…

Je krijgt meer energie dan je nodig hebt…

Lichamelijke klachten verdwijnen…

En je zit beter in je vel dan ooit.

Andere diëten focussen alleen maar op minder calorieën eten en meer bewegen.

Voor je het weet ben je calorieën aan het tellen, jezelf aan het uithongeren en gooi je binnen 3 weken de handdoek in de ring.

Die strijd heb ik lange tijd gevoerd, en het is absoluut niet tof.

Met dat gezegd hebbende… hier is de deal…

Met de Carnivoor Kickstart Bundel leer je de ins en outs van het Carnivoor dieet, zodat jij je lichaam kunt herstellen, in optimale gezondheid kunt komen en kilo’s lichaamsvet kunt verliezen als je dat wil.

Binnen een paar uur kijk je alle video’s uit het programma, weet je precies wat je moet doen en ben je klaar om te KNALLEN!

Door het carnivoor voorbeeld weekmenu krijg je een goed inzicht in hoe een week lang carnivoor eten eruit ziet.

 

Weet Je Wat? Ik Durf Hier Gerust Mijn Hele Reputatie Voor Op Het Spel Te Zetten

Jij gaat resultaat behalen…

 

Als jij je houdt aan de inzichten en richtlijnen die ik je geef in de Carnivoor Kickstart Bundel.

Als jij begint met het programma dan gaan je lichaam, energieniveau en hele gezondheid veranderen op een manier waar je voorheen alleen van kon dromen.

 

Als Wij Dit Kunnen, Dan Kan Jij Het Ook!

Want inmiddels zijn er ook al honderdduizenden anderen die dit doen.

Klanten van mij…

Maar ook vele mensen wereldwijd waaronder bekende doktoren en wetenschappers.

Hier zijn wat resultaten:

 

Zo verloor deze klant 6-7 kilo binnen 2 maanden tijd en gaf ze aan nooit meer anders te gaan eten.

 

Deze klant verloor 3 kilo binnen 2 weken tijd en gaf aan zich uitstekend te voelen!

 

Deze klant gaaf aan dat afvallen voorspoedig gaat en zei zich veel beter te voelen!

 

En Hier Is Nog Een Reden Waarom Dit Je Gaat Lukken

Het heeft mij letterlijk jaren gekost om tot deze kennis en informatie te komen.

Ik ben zelf al bijna 10 jaar actief in de gezondheid- en ‘dieetbranche’. En naast de honderden uren studie heb ik alles geprobeerd wat op mijn pad kwam.

Dus je kunt er vanuit gaan dat ik niets aan toeval heb overgelaten voor je.

Ik heb alles zelf uitgezocht en uitgeprobeerd.

Wat betekent dat… jij zelf niets meer hoeft uit te zoeken.

Je hoeft alleen maar de kinderlijk eenvoudige inzichten uit de Carnivoor Kickstart Bundel te volgen…

… En het meest belangrijke… actie ondernemen. That’s it!

 

Dit Gaat De Carnivoor Kickstart Bundel Voor Je betekenen..

Z
Je lichaam gaat voornamelijk vet verbranden als brandstof, zodat lichaamsvet wegsmelt en het je geen moeite meer kost om het weg te houden
Z
Je maakt een einde aan chronische vermoeidheid, je energieniveau schiet door het dak heen en je krijgt een constant energieniveau door de dag heen
Z
Je leert hoe en waarom eventuele gezondheidsproblemen kunnen herstellen (ook als je er medicatie voor neemt)
Z
Je darmen herstellen en gaan weer werken zoals het hoort, zodat een opgeblazen gevoel en krampen tot het verleden behoren
Z
Hoe je eenvoudig huidproblemen als acné, eczeem en Psoriasis kunt verhelpen, zodat je huid weer gaat stralen en jij je voortaan weer zeker kunt voelen
Z
Hoe je libido verbetert en jij je aangetrokken voelt tot je partner, vriend of vriendin
Z
Hoe en waarom je lichaam ”beter werkt”, je spieren sneller herstellen en je minder last hebt van ”pijntjes”
Z
Je krijgt meer zelfvertrouwen, je bent torts als je in de spiegel kijkt en je zit beter in je vel dan ooit te voren

Plus Je Krijgt Ook Nog Toegang Tot De Intermittent Fasting Masterclass T.W.V €97,-

Intermittent Fasting schema's

Weet Dat Er Absoluut Geen Addertje Onder Het Gras Zit…

Ik besef dat hetgeen dat ik hier aanbied heel goedkoop is, en dat ik het bijna weg geef…

En wellicht vraag jij je af:

”Als het allemaal zo goed werkt en mensen behalen zulke goede resultaten, waarom geef je het dan weg voor bijna niets…??”

Andere coaches en bedrijven verkopen producten van €250 of zelfs veel meer…

Dus er zal toch wel ergens een addertje onder het gras zitten?

Maar je hoeft je nergens zorgen om te maken… ik geef de carnivoor kickstart bundel inclusief alle bonussen weg voor slechts €67,- om ”mijn beste beentje voor te zetten…”

Om JOU te laten ervaren hoe krachtig dit is…

En om te laten zien hoe waardevol het is om mij in je leven te hebben.

Mijn hoop is vervolgens dat je met de strategieën aan de slag gaat, je eindeloos veel goede resultaten behaalt en je weer aan mij denkt als je ”de volgende stap” gaat zetten op jouw pad naar ultieme gezondheid.

Maar met dat gezegd hebbende, er is ÉÉN ding dat ik wil dat je in gedachte houdt…

 

Dit Staat Niet Voor Altijd Online Voor Deze Prijs

Carnivoor kickstart bundel

Door Carnivoor Healthh tijdelijk voor een absurd lage prijs aan te bieden kan ik meer mensen helpen.

Ik kan meer mensen laten zien wat voor ongekende effecten het Carnivoor dieet heeft op onze gezondheid.

Want dat is wat we nodig hebben in Nederland, gezonde mensen die veel energie hebben en goed in hun vel zitten!

Je kunt je voorstellen dat ik weinig overhoud aan de €67,- die ik voor de hele bundel vraag.

Sterker nog… het gaat me waarschijnlijk geld kosten. Voor iedereen die op deze pagina komt moet ik geld betalen aan advertentieplatformen.

Waarom zou ik dat doen?

Ik ben zo overtuigd van de strategieën dat ik zeker weet dat jij resultaat gaat behalen, mits je actie onderneemt.

Je bent vervolgens zo onder de indruk dat je ook de volgende keer weer bij mij aanklopt als je de volgende stap zet naar een goede gezondheid.

Maar goed, met dat allemaal gezegd hebbende, weet dat dit een tijdelijke aanbieding is.

Ik kan het simpelweg niet voor altijd aanbieden voor deze prijs.

Oh… en als je het jezelf afvroeg…

Natuurlijk is er een niet goed geld terug garantie.

Het is naar mijn mening zelfs…

 

De Beste Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie Die Er Bestaat

carnivoor dieet video training

Ik wil dat jij je aanmeldt met een gerust hart.

Ook al is het maar €67,-. Je hebt hard gewerkt voor dit geld.

Dus dit is wat ik voor je kan en ga doen:

Krijg toegang tot de Carnivoor Kickstart Bundel voor slechts €67.

Bekijk het, ga aan de slag en onderneem actie.

Als je niet absoluut verbaasd bent over alles wat je leert en de resultaten die je behaalt…

Dan stuur je me binnen 30 dagen een mailtje en stort ik meteen het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Lijkt je dat een goede deal?

Zo kun je het geheel risicovrij uitproberen.

 

Aangezien je het zo ver gehaald hebt op deze pagina, denk ik dat je klaar bent om te bestellen…

 

Carnivoor kickstart bundel

Vandaag slechts €67

Normale prijs €373,-

Je bespaart €306,- (84% korting)

↓DIRECT AAN DE SLAG↓

Op jouw succes,

Noud

P.S. Weet dat je een niet-goed-geld-terug-garantie hebt van 30 dagen

Krijg binnen 2 minuten toegang, onderneem actie en behaal resultaat.

Als je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook (en ik meen het – ELKE reden), dan krijg je zonder gedoe je geld terug.

 

Nog Één Keer Alles Wat Je Vandaag Krijgt

carnivoor dieet video training

Carnivoor Healthh Programma

Tijdens het programma ontdek je hoe het Carnivoor Dieet precies werkt en waarom het zo bijzonder effectief is. In simpele, korte video’s leer je precies hoe jij zelf met het Carnivoor dieet kunt starten, waar je op moet letten en wat je kunt verwachten. Je krijgt alle benodigde tips en inzichten zodat je geen fouten maakt en/of tegen obstakels aanloopt en je binnen no-time verbluffende resultaten kunt behalen. Je kunt alle video’s bekijken waar en wanneer je wil via onze eigen app op je telefoon.

Normale prijs: €97

Carnivoor dieet stappenplan

Online shops voor de beste carnivoor voedingsmiddelen

Een uitgebreid overzicht met webshops waar je de beste carnivoor voedingsmiddelen kunt krijgen tegen de beste prijs. De kwaliteit van je eten is van essentieel belang, deze shops gaan je daar gegarandeerd bij helpen! De lijst is samengesteld d.m.v. 3 jaar ervaring.

Normale prijs: €10

Carnivoor dieet stappenplan

Carnivoor Dieet In 3 Stappen Plan

Een carnivoor stappenplan waarin je precies kunt lezen waar je op moet letten, wat je mag eten en hoe je voor jezelf kunt bepalen wat je allemaal kunt eten en je leert precies wat je kunt verwachten. Zo ben je goed voorbereid, houd je het veel makkelijker vol en kun je zonder obstakels starten met het carnivoor dieet

Normale prijs: €10

Carnivoor dieet stappenplan

7 Tips voor een Betaalbaar Carnivoor Dieet

Het carnivoor dieet kan duur zijn, maar je kunt het zo duur maken als je zelf wil! Met deze 7 kinderlijk eenvoudige, praktische tips kun je erg veel geld besparen en het carnivoor dieet toch volledig implementeren in je eigen leven. Dit is een ”must have” als je gaat starten met het carnivoor dieet.

Normale prijs: €10

Carnivoor dieet stappenplan

3 Carnivoor receptenboeken

Ontvang 3 carnivoor receptenboeken met overheerlijke desserts, uitgebreide lunch en diners recepten en snelle en makkelijker tussendoortjes. Zo hoef je nooit te twijfelen over wat je het beste kunt eten en kun je blijven variëren

Normale prijs: €27

Carnivoor dieet stappenplan

30 Carnivoor recepten in onze app

Krijg ook nog toegang tot 30 overheerlijke en uitgebreide carnivoor recepten in onze app. Doe inspiratie op en voorzie je lichaam van de voedingsstoffen die het nodig heeft om optimaal te functioneren.

Normale prijs: €27

+ TIJDELIJKE GRATIS BONUS

Het programma ''Koude Therapie''

In dit programma leer je in een praktische vorm hoe en waarom een koude douche dagelijks je vetverbranding kan versnellen, je lichaam om leert gaan met stress en een positieve invloed heeft op je hart en bloedvaten. Dit is de eenvoudigste en snelste weg naar meer energie en een betere gezondheid. ”A cold shower a day keeps the doctor away”.

Normale prijs: €97

De Intermittent Fasting Masterclass

Als tweede gratis bonus krijg je de Intermittent Fasting masterclass helemaal cadeau. In dit programma leer je alle ins en outs m.b.t. Intermittent Fasting en je ontdekt precies hoe dit in combinatie met het carnivoor dieet EXTRA effectief is.

Normale prijs: €97

Je Hebt Nu 3 Keuzes…

❌ Je doet nu helemaal niets en blijft staan waar je staat. Je valt geen kg af en blijft de rest van je leven in gevecht met overtollig lichaamsvet, vermoeidheid en lichamelijke klachten.

 

❌ Je trekt de stoute schoenen aan en gaat zelf jaren, honderden uren, bloed zweet en tranen steken in het vinden van de strategieën en inzichten die je gaat krijgen tijdens Carnivoor Healthh, met het risico ze niet te vinden en nooit resultaat te boeken.

 

✅  Je doet nu een kleine éénmalige investering in en krijgt de handvaten, inzichten en strategieën waarmee je zonder moeilijkheden kunt starten met het Carnivoor dieet. Je leert in een paar uur hoe je het beste resultaat behaalt, waar je op moet letten en wat je kunt verwachten.(meest gekozen)

 

Jij Hebt Vragen Ik Heb Antwoorden:
#1 Wat als Intermittent Fasting niet werkt voor mij?

Dan is het helemaal gratis! Als je geen waarde krijgt uit mijn strategieën dan hoef jij daar ook niet voor te betalen. Dat zou een beetje oneerlijk zijn. Ik begrijp heel goed dat je wat sceptisch naar ‘diëten’ kijkt, er is tegenwoordig ook zo veel informatie over te vinden. Ik heb bij mezelf en bij anderen ongelofelijke resultaten gezien. Alle strategieën, tips en inzichten hebben mijn leven compleet veranderd en ik weet zeker dat het dat voor jou ook kan doen.

Daarom leg ik al het risico bij mezelf neer. Als je om wat voor reden dan ook NIET tevreden bent dan krijg je gewoon je geld terug. Je hoeft ook geen formulieren in te vullen of anderen rare obstakels, stuur me gewoon een berichtje en je krijgt je geld terug. Binnen 24 uur.

 

#2 Ga ik veel honger krijgen tijdens het vasten?

Absoluut niet! Intermittent Fasting gaat NIET over minder eten. Het is juist belangrijk dat wanneer je eet je ook altijd genoeg eet. Je wil altijd zorgen dat je eet tot je verzadigd bent. Ik ga je juist helpen om MEER te eten. De strategieën zorgen er voor dat je honger weg gaat en je trek in lekkere dingen verdwijnt. Maak je hier geen zorgen om! Of je echt NOOIT honger gaat krijgen? Dat kan ik je niet beloven! Maar wie heeft er nou nooit honger? MINDER eten komt niet voor in de Intermittent Fasting Jumpstart

 

#3 Ik ben extreem druk, heb ik hier wel tijd voor?

Je zult meteen merken dat je zeeën van tijd over gaat houden! Je bent veel minder bezig met eten en eten bereiden en je relatie met eten zal ook heel anders worden. En je hebt bijna geen last meer van inkakkers. Meer energie, meer tijd en veel productiever!

 

#4 Is Intermittent Fasting voor mannen of voor vrouwen?

Het programma is zowel voor mannen als voor vrouwen. Dit maakt helemaal niets uit.

 

#5 Kan ik spieren opbouwen en vet verliezen tijdens het programma?

Dit kan allebei tijdens het programma! Vet ga je 100% gegarandeerd verliezen. Als je doel is om spieren op te bouwen dan is het belangrijk om hier enige vorm van krachttraining bij te gaan doen. Ook kan groeihormoon enorm stijgen tijdens het vasten waardoor je zelfs zonder training wat meer kwalitatieve spiermassa aan kunt komen.

 

#6 Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Om te beginnen gaat geen enkel programma op deze wereld je verder helpen op het moment dat je geen actie onderneemt. Daar moet ik heel eerlijk in zijn. Wanneer je dit wel doet en je alle strategieën opvolgt dan garandeer ik je resultaat. Ik ben zelf bijna 10kg afgevallen zonder dat ik echt overgewicht had. Het was gewoon bijna onmogelijk om niet af te vallen. En over de enorme boost van mijn gezondheid sta ik nog steeds te kijken. Veel meer energie, beter slapen, minder stress, ik zit beter in mijn vel, ik zie er gezonder uit etc. Daarnaast krijg je ook resultaten op de lange termijn. Implementeer je dit voor altijd en maak jij er je levensstijl van? Dan ga je lang, gelukkig en gezond leven!

 

#6 Werkt Intermittent Fasting ook als je ouder bent dan 35?

Absoluut! Het werkt voor iedereen en voor iedere leeftijd. Het gaat je zelfs helpen om veroudering tegen te gaan! Je gaat je gezondheid een boost geven en kunt zo levensjaren terugwinnen!

 

#7 Ik heb (zwaar) overgewicht, ben totaal uit vorm en heb al bijna alles geprobeerd. Is dit voor mij makkelijk te volgen?

De kracht van Intermittent Fasting is het enorme gemak. Je kunt alle ‘kunstmatige’ strategieën als calorieën tellen, punten tellen, stappentellers etc.  vergeten. Je gaat terug naar de roots en je gaat je lichaam weer gebruiken zoals het hoort. Ik maak het makkelijker dan ooit voor je!

 

#7 Ik heb onderliggende ziektes/aandoeningen, is dit programma veilig voor mij?

Al kan ik je verzekeren dat we niks ‘gevaarlijks’ doen en alles is gericht op de natuurlijke werking van ons lichaam moet ik je eerlijk vertellen dat ik geen dokter ben. Overleg altijd eerst met je arts voordat je aan een programma meedoet als je onderliggende ziektes/aandoeningen hebt, dat geldt voor alle programma’s en trajecten! Ik wil je daarbij wel op het hart drukken dat Intermittent Fasting extreem effectief is in het verbeteren en verhelpen van tig ziektes en welvaartsaandoeningen als Diabetes, Obesitas, Alzheimer, auto-immuun ziektes, hart- en vaatziekten, darmproblemen en zelfs Kanker.